פוסט קצר על דברים קטנים שקראתי, ראיתי או אכלתי החודש, ואינם מצדיקים פוסט משל עצמם.
♥
לימונדת סודה והדרים (ללא סוכר!) של דברים בעלמה, שגם נתנה לי השראה לפינה.
♥
חטיפי באונטי ביתיים, בגרסת "quick and dirty" כמו שאומרים בהיי טק.
התחלתי מהמתכון הזה של הבלוג מה יש לאכול.
הקפאתי את המילוי (חמאת קוקוס+שמן קוקוס) בתבניות קרח,
וציפיתי בתערובת של מסת קקאו+חמאת קקאו+סטיביה (המסתי במיקרו, כמובן).
זה ממלא מאוד. בפעם הבאה אעשה אותם יותר קטנים.
וזה נראה כמו גלידונית!
♥
הבקבוקים האלה, לחליטות קרות. 15 ש"ח האחד בבני ברק!
(ו-35 ש"ח האחד בתל אביב. אין שמחה כשמחת המציאה המוזלת).
♥
הסבתא המרשימה של מר קדמוני.
♥
סדרת הפוסטים של הבלוג בישול בזול,
שמבארת בצורה נפלאה את ההצדקה הכלכלית לבישול ואכילה בבית במקום בחוץ.
♥
לפגוש את רעות ואיתי – זוג אנשים מקסימים שחיים גם הם בגישת פליאו,
וכמונו חשוב להם מאוד לאכול נכון, לזוז נכון ולא לקבל דברים כמובן מאליו.
לגלות שאנחנו לא לבד בסיפור הזה זו מתנה גדולה.
רעות ביישנית, אז במקום תמונה שלה אני שמה תמונה של הכיבוד.
בייגלה טחינה, אלא מה.
♥
לגלות שאפשר להכין קצפת מחלב קוקוס ממש בקלות.
(כן, יש לי אובססיה קלה לקוקוס).
הו, האפשרויות!
♥
ארוחה משפחתית פליאוליתית לגמרי וטעימה בטירוף, שלא אנחנו בישלנו.
על הסעיף הזה אנחנו מודים כמעט כל שבוע.
התמזל מזלנו וכשחילקו משפחות קיבלנו משפחה סבלנית במיוחד,
שמקבלת באהבה כל גחמה תזונתית.
הדבר הוורוד היפה הזה בשעה 16:00 הוא לא חזרת, אלא טחינה סלק.
מבשלים את הסלק, מכניסים למעבד מזון ומוסיפים טחינה עד לסמיכות הרצויה.
כל כך טעים שקשה להאמין עד כמה זה פשוט.
♥
ומה אתם אהבתם בחודש יוני?
.
.
טיפים מצוינים, תודה.
איפה אפשר למצוא את הבקבוקים בבני ברק?
הי הדר, החנות נקראת בזאר ז'בוטנסקי, היא נמצאת בפינת הרחובות ז'בוטינסקי ובן גוריון.
תודה רבה!
תוכלי לפרט קצת יותר על הבאונטי? האם יש במילוי גם קוקוס טחון? חיממת את זה לפני שהקפאת?
חמאת קוקוס עשויה מקוקוס טחון המתכון כאן .
לא חיממתי את המילוי לפני שהקפאתי.
מה היחס בין חמאת קוקוס לשמן קוקוס בשביל ליצור את הבאונטי הזה? נראה מעולה!
תודה
שמתי בערך 2-3 כפות שמן קוקוס על כוס חמאת קוקוס, אבל בדיעבד הייתי מוסיפה לחמאת הקוקוס במתכון הזה חלב קוקוס ולא שמן קוקוס.
זה חטיף שאוכלים ישר מהמקרר, ושמן הקוקוס מתקשה מאוד בקירור… אני חושבת שחלב קוקוס יגרום למילוי להישאר רך יותר ולמרקם להיות נעים יותר.
♥
אני עובדת על הביישנות
מה דעתכם על הכתבה הזו:?
http://www.jpost.com/Health/Article.aspx?id=275760
וזו בכלל מבלבלת…אני כבר לא יודעת מה לחשוב (ברצינות!!)
http://www.thedailymeal.com/how-carbs-can-help-you-lose-weight
היי הגר,
יש סיכוי שתוכלי להרחיב על המתכון של הבאונטי.. מה עשית בדיוק? זה מסובך כשמתעסקים לראשונה עם המוצרים האלה.
תודה רבה רבה
הי חן, לא זוכרת בדיוק מה עשיתי אנסה לשחזר ולהעלות בפוסט נפרד.
בלוג נהדר תענוג לגלות אותו!! האם פרסמת בסוף מתכון לבאונטי…? תודה!
תודה יעל, לא פרסמתי.
אני תוהה מדוע מוצרים מקוקוס בריאים ? ידוע שבחלקת יש שומן רווי.
אולי לכם הפתרון
שלום רחל,
שומן, וגם שומן רווי, אינו מהווה בעיה בתזונה. תוכלי לקרוא בבלוג פליאו סטייל על השינוי התפיסתי בארגוני הבריאות בארה"ב.
בנוגע ליתרונות הבריאות בשמן הקוקוס, צריך פוסט שלם כדי לפרט אותם. כתבי בגוגל "שמן קוקוס יתרונות" ותגיעי למידע.